< Back

New studio at last. The steps.

Ha sigut tot un procés, des que vam decidir tancar la Eat Meat i sortir a viure fora de Barcelona. Va voler dir també tancar casa i tallers a Gràcia. i buscar casa: lluny però a prop, prou gran per tenir-hi els tallers però assumible, antiga però que no s'hagués de refer... un lloc on viure i treballar en pau els propers anys. 

L'hem trobada, una casa fantàstica, i molt amable, a l'Alt Camp, una comarca que apenes coneixíem i que ens ha robat el cor, i una gent i un clima molt vivibles.

Us penjo les fotos el procés de condicionament de les golfes, que ha sigut una de les parts més laborioses però més satisfactòries un cop a passat de colomar i traster a estudi de luxe.

(ENG below)

 
It has been a long way since we decided to shut down the Eat Meat Gallery and go living outside Barcelona in mid 2014. Six years from now!!! It meant we also closed house and workshops in barrio de Gràcia. Rented a small house in a micro-village until we found a fantastic house in the Tarragona inlands. I'd like to share some pictures of the attic renovation process pigeon house and storage room to luxury studio, which has been hard at times but most satisfying.
 


 
 

 
 

Veniu a visitar que jo no em mouré gaire :)

From destroy to heaven in two years. Oh yeah.


< Back