< Back

An Autumn Tale 1

1st Autumn Tale 278x283cm. 😬
L'embolic d'aquests quatre aparadors a @santaeulalia1843 , fets segons els principis del Cecilisme (de Cecilia Gimenez i el seu Ecce Homo). Aquest primer partint de "Hipomenes y Atalanta" de Guido Reni (al Prado) i intentant millorar-lo amb un 'altre' esperit. Heh.
La cosa és que un cop triat el quadre i fet l'arreglo, s'havia de trossejar seguint el panel·lat de cada aparador, o sigui s'havien d'ajustar proporcions i posicions de les figures i remenar-lo digitalment abans de fer-ne les impressions perquè tot sortís enquadrat.  

També, proporcionar volia dir omplir el quadro fins els 3m d'alt dels aparadors. Acabar de reomplir vaja. En aquest, per baix li va 'sortir' un riu fet amb unes deconstruccions dels Borratxos de Velázquez, que alhora farien de reflex de les bestioles dalt...
Un anredu.
.
.
ENG
I did some dioramas for the shop windows at a luxury store in Passeig de Gràcia @ Barcelona. This is the first one. The process and some details. Or the 'adaptation' of "Hipomenes y Atalanta" by Guido Reni to a new feel..

 < Back